пʼятницю, 15 січня 2021 р.

STEM-школа – 2021

 Доброго дня, колеги! Запрошуємо вас стати слухачами зимової STEM-школи – 2021. Навчання проходитиме онлайн. Вивчайте матеріали в зручний для вас час, за бажанням проходьте тестування та отримайте сертифікат. Навчання та сертифікат (15 академічн. год.) безкоштовні. Використовуйте кейс матеріалів сесії для проведення навчання педагогічних колективів на курсах підвищення кваліфікації, проведення педагогічних рад, беріть ідеї педагогів-практиків для розвитку напрямів STEM-освіті та розробки STEM-уроків.

Сесія відбудеться з 2 по 6 лютого 2021 на платформі "Якість освіти". У  програмі сесії 70 спікерів будуть презентувати матеріали з питань STEM за напрямами:

- науково-методичні аспекти розвитку напрямів STEM/STREAM-освіти;

- моделі реалізації STEM-освіти в різних установах;

- STEM-урок/заняття: теорія та практика;

- STEM-проєкти: теорія та практика;

- партнерська взаємодія для кращих результатів.

Хто хоче отримати нові знання, відповідні матеріали і е-сертифікат необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWUf1r6GRiYPiKSMjIt4X5DQYH2q4rw5eUREMMUjTg7dTwIA/viewform

Матеріали доступні для кожного без додаткового запрошення з 2 лютого 2021 року на освітній платформі на платформі Якість освіти» ( http://yakistosviti.com.ua/ ). 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар